Mini trening:

OBVLADAJ SVOJE ČUSTVENE SPROŽILCE

Zaceli svoje čustvene rane in spremeni avtomatske reakcije v zavestne odzive

Draga zavestna mama in oče,

vidim te. Vem, kako ti je včasih težko ob otrokovem vedenju in notranjih trigerjih, ki se ob tem dogajajo.

Čutim tvojo željo, da bi spremenil/a neučinkovite vzorce delovanja, ki se morda vlečejo že skozi generacije.

Vidim, kako se trudiš, da bi postala/a najboljši starš svojemu otroku.

Če želimo starševati z več lahkotnosti in imeti globljo povezanost s svojim otrokom, moramo pogledati globlje v svoje čustvene rane, ki jih prinašamo v odnos z otrokom, se osvoboditi svojih trigerjev in vzpostaviti nove nevronske povezave.

To odpre vrata v resnično povezanosti z otrokom, kar nam omogoči, da izkusimo resnično lepoto in čarobnost starševstva.

Povezanost z otrokom

Otroci so naš odsev in nam s svojim vedenjem le kažejo, kaj je tisto znotraj nas, kar še nismo ozavestili in zacelili. Ko to zacelimo, omogočimo otroku, da je lahko bolj pristen in razvija svoje potenciale.

Ko se mi prenehamo odzivati reaktivno na otrokovo vedenje, nas to globlje poveže in omogoči več sodelovanja in lahkotnosti v družini.

Predstavljaj si, da se počutiš prisotno ter imaš vire in orodja, da se na otrokovo vedenje odzivaš z več kapacitete, veselja in zaupanja.

V treningu se naučiš prepoznati in razumeti svoje sprožilce.

Dobiš preprosta in učinkovita orodja, da lahko začneš takoj prekinjati svoje avtomatske reakcije in celiti svoje čustvene rane.

Hkrati prejmeš še konkretno izkušnjo dela na svojih sprožilcih (individualni intenziv z mano).

Trening vsebuje:

- Webinar OBVLADAJ SVOJE ČUSTVENE SPROŽILCE

V webinarju ti predstavim, kaj so sprožilci, zakaj nas ovirajo in, kako jih lahko zmehčamo. Spoznaš 5 korakov, kako delati s svojimi sprožilci. Dobiš preprosta in učinkovita orodja, da lahko začneš takoj prekinjati svoje avtomatske reakcije, celiti svoje čustvene rane in ustvarjati bolj povezan odnos s svojimi otroki.

- Delovni zvezek v pdf obliki

Kratek povzetek webinarja in navodila za vaje.

obvladujem svoje sprožilce

- 30-minutni individualni intenziv

30-minutni intenziv z mano, kjer te vodim v proces razrešitve enega izmed tvojih sprožilcev. Gre za močan proces, ki ti omogoči, da prekineš svojo avtomatsko reakcijo na določen sprožilec in jo zamenjaš z zavestnim odzivom (intenziv poteka preko zoom-a; po plačilu treninga lahko rezerviraš svoj termin za intenziv; intenziv lahko izkoristiš v 2 tednih od nakupa treninga.)

BUNUSI

Bonus 1

Kaj nam otroci s svojim vedenjem v resnici sporočajo

V predavanju predstavim, kaj nam otroci s svojim vedenjem sporočajo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnemo starši/skrbniki ob otrokovem neželenem vedenju, kako otroci razvijejo zmožnost samoregulacije in katere so otrokove temeljne potrebe.

Bonus 2

Vaja za reset vagusnega živca

Demonstracija vaje, ki sprosti celoten del vratu in ramen, kjer se navadno nalaga stres. Pomaga nam, da pridemo v bolj umirjeno in regulirano stanje. Vaja je preprosta in zelo učinkovita.

Po koncu treninga boš:

– znal/a prepoznati svoje sprožilce
– razumel/a, kako spremeniti svoje avtomatske reakcije v odzive
– se naučil/a, kako začeti celiti svoje čustvene rane
– zmehčal/a boš svoje sprožilce, da ne bodo več tako močni
– imel/a nabor orodij za soočanje s svojimi sprožilci
– razumel/a otrokovo vedenje in kako se nanj odzvati

Kako trening poteka?

Po plačilu prejmeš takoj dostop do webinarja, ki ga lahko poslušaš kadarkoli želiš. Webinar ostane tvoj za zmeraj. Hkrati si rezerviraš termin za individualni 30-minutni intenziv. Intenziv lahko koristiš v 1 mesecu od nakupa treninga.

Trening je 100% online, zato se ti ni treba nikamor peljati ali potovati.

Mini trening:

OBVLADAJ SVOJE ČUSTVENE

SPROŽILCE

Vtisi udeležencev:

S teboj bom:

Sem Tamara, mamica dveh deklic z močno voljo, partnerka in certificirana coachinja zavestnega starševstva. Staršem pomagam razumeti svoje otroke in z njimi ustvariti globok in pristen odnos. Lastni izzivi in izkušnje so me peljale na pot mnogih raziskovanj, razumevanja in spoznanj glede tega, kaj nas ovira pri tem, da bi bili starši, kakršni želimo biti in, kako lahko te ovire presežemo. 

Sem raziskovalka odnosov in preseganja starih vzorcev delovanja in verjamem, da je odnos starš – otrok najpomembnejši in najmogočnejši odnos za lastno osebno rast in preobrazbo ter ustvarjanje lepše prihodnosti za naše otroke in vse prihodnje generacije. 

Tukaj sem, da ti pomagam, te podpiram in spodbujam na tvoji starševski poti.