PRISTNO IN PRISOTNO STARŠEVSTVO

Biti starš je težko.

Nikjer nas ne naučijo, kako ravnati ob izzivih, ki pridejo z otrokom.

S celostnim pristopom zavestnega starševstva in najnovejšem znanju o razvoju otroka, ti pomagam, da postaneš umirjen, prisoten in odločen starš, ki v vsaki situaciji točno ve, kaj narediti, zna postaviti stabilne in ljubeče meje ter ustvariti z otrokom povezan in zaupen odnos.

KAKO TI LAHKO POMAGAM

SOS TEČAJ ZA STARŠE OTROK Z MOČNO VOLJO

Spremeni konflikte v sodelovanje ter se nauči, kako VODITI svojega močno-voljnega otroka, da boste vsi člani družine cveteli.

POT ZAVESTNEGA STARŠEVSTVA

Ustvari varen, povezan in čustveno zdrav odnos s svojim otrokom ter podpri razvoj otrokovih potencialov.

INDIVIDUALNA PODPORA

Pomagam ti rešiti tvoje starševske izzive in vzpostaviti z otrokom povezan in zaupen odnos, ki bo ostal tam za vse življenje.

NOVO

Spletni tečaj

LAHKOTNO IN Z ZAUPANJEM SKOZI
STARŠEVSTVO 0-6 LET

Podpri zdrav čustveni razvoj otroka, brez stresa in slabe volje

Poletna akcija do 20. Julija – darilo in znižana cena

Mini trening

OBVLADAJ SVOJE ČUSTVENE SPROŽILCE

Nauči se prepoznati in razumeti svoje sprožilce ter spoznaj preprosta in učinkovita orodja, da lahko začneš takoj prekinjati svoje avtomatske reakcije in celiti svoje čustvene rane. Izkusi proces osvobajanja od svojih sprožilcev.

Webinar + 30-minutni intenziv 1:1

Brezplačni E – priročnik

7 napačnih odzivov, ki škodijo razvoju otroka

7 najpogostejših starševskih odzivov, ki ne samo, da škodijo otrokovemu razvoju, pač pa tudi rušijo stik z otrokom. Hkrati pa dobiš ideje, kaj lahko narediš namesto tega, da bo tako otrok, kot vajin odnos z otrokom, uspeval in cvetel.

Kaj lahko pričakuješ

Starši navadno potrebujejo pomoč, ker imajo izzive z otrokovim (in/ali svojim) vedenjem. Pogosto ne razumejo otrokovega vedenja in ne vedo, kako se nanj odzvati, kaj je prav in kaj ni, kako postaviti meje in doseči otrokovo sodelovanje ter kako ob vsem tem ohraniti povezanost z otrokom. Velikokrat tudi sami ne zmorejo ostati umirjeni in s svojimi lastnimi odzivi rušijo stik z otrokom, hkrati pa hrepenijo po tem, da bi v svoji družini ustvarili varno in čustveno zdravo okolje.

Tukaj sem zato, da ti pomagam ustvariti varen in čustveno zdrav odnos z otrokom. Podprem te, da najdeš tisto jasnost, umirjenost in odločnost, po katerih hrepeniš, da bo vaše družinsko življenje bolj prijetno, sproščeno in umirjeno.

Moje delo temelji na celostnem pristopu, kjer se vsakemu posamezniku individualno posvetim ter ti pomagam poiskati persionalizirane in trajne rešitve za tvoje izzive, glede na tvoje potrebe, želje in vrednote. Moje vodilo je iskanje vzrokov za izzive, ker le tako bomo prišli do pravih in trajnih rešitev, zato se ne poslužujem splošnih nasvetov in receptov, ki so večinoma le obliž na rano. Če torej iščeš nekaj globljega, drugačnega, transformativnega, mi piši in skupaj poiščeva pravo pot zate!

Uporabne brezplačne vsebine

Zbirka objav, predavanj in kratkih nasvetov, ki te bodo dodatno usmerile in ti pomagale pri tvojih starševskih izzivih in osebni rasti.

Spremljaš me lahko tudi v facebook skupini ali na youtube kanalu.

NOVO!

LAHKOTNO IN Z
ZAUPANJEM SKOZI
STARŠEVSTVO 0-6 LET

Podpri zdrav čustveni razvoj otroka,
brez stresa in slabe volje

Spletni tečaj

Posebna ponudba + darilo do 20. julija!