INDIVIDUALNE URE COACHINGA


V primeru, da potrebujete podporo pri vaših izzivih v starševstvu, izvajam individualne ure coachinga. Delam s starši otrok vseh starosti.

Za brezplačen 30-minutni uvodni pogovor me kontaktirajte na e-mail: tamara@odsev si ali gsm: 040 840 227 .

Sodelovanje z mano vam bo pomagalo, da se boste naučili, kako se bolje povezati s svojim otrokom in obvladati neizogibne težave, izzive in konflikte z vašim otrokom ali med sorojenci. 

Nekatera pogosta vprašanja in izzivi, zaradi katerih se starši odločijo za pomoč, vključujejo naslednje: 
 • Imam otroka z močno voljo. Kaj lahko storim, da bodo naši dnevi bolj prijetni in umirjeni?
 • Kako lahko pripravim svojega otroka, da me bo slišal, brez da vpijem? 
 • Moji otroci se ves čas prepirajo med seboj. Kaj lahko storim?
 • Z otrokom sva se odtujila. Kako se lahko spet povežem z njim?
 • Kaj lahko storim, da naredimo večere, jutra in prehode bolj prijetne? 
 • Kaj lahko storim glede otrokovega nespoštljivega vedenja? 
 • Kako vzpostavim in ohranjam realne meje? Ali lahko kdaj popustim? 
 • Kaj naj storim s svojo jezo? Kako lahko preneham kričati? 
 
Po uvodnem pogovoru, v katerem bomo raziskali vaše izzive in opredelili vaše starševske cilje, bomo skupaj sodelovali pri oblikovanju načrta, ki vam bo ponudil konkretna, realna in učinkovita orodja, strategije in veščine, s katerimi boste dosegli svoje starševske cilje in v družini naredili resnične spremembe. Ves čas sodelovanja se bomo pogovarjali tudi o tem, katere strategije delujejo in katere ne in kako se počutite na poti proti svojim ciljem. Pomagala vam bom, da boste prevzeli odgovornost in nudila podporo in spodbudo brez obsojanja.

Delo s coachem za starše je vaš prvi korak k temu, da postanete starš, kakršen ste si vedno želeli biti.  

Kako bomo sodelovali?  
 
• Coaching je prilagojen vašim potrebam in vrednotam!  

Vaša starševska pot in prioritete so edinstvene. Pomagala vam bom prepoznati vaše potrebe in vrednote ter svoje delo prilagodila vam in vašim potrebam ter vrednotam. 

Moj pristop temelji na empatiji in je osredotočen na starša. To pomeni, da se osredotočamo na to, kaj lahko kot starš spremenite in preobrazite, in ne na načine, kako spremeniti otroka oz. njegovo vedenje. Sprememba v otrokovem vedenju bo sledila naravno.  
 
• Zaupna in neobsojajoča podpora
  

Ponujam vam zaupno, neobsojajoče, varno in negujoče okolje, kjer bom prisluhnila vašim izzivom. Skozi osebno podporo vam nudim sočutje, empatijo in vodenje na poti vaše osebne spremembe. 

Dobili boste napotke, spodbudo in razne vire, ki vam bodo pomagali prehoditi pot do mirnejšega družinskega življenja.  
S svojimi izkušnjami in pristopom zavestnega starševstva vam bom pokazala, kako v svoj dom vnesti več lahkotnosti in zabave. 

Osebna sprememba in rast se ne zgodi v enem srečanju ali čez noč, ampak postopoma skozi prakso. Zato starše spodbujam, da delamo skupaj vsaj 10 srečanj.  
 
• Vaša priložnost za spremembo 
 

Programi, ki jih ponujam, so globoko transformativni in primerni za starše otrok vseh starosti. 

Coaching ni terapija ali svetovanje, ampak vodenje oz. mentorstvo in podpora, ki vam omogoča, da najdete pot naprej v procesu preobrazbe. To je pot vase, k svojemu bistvu, pot razumevanja svoje narave in sprejemanje sebe na vseh nivojih, da lahko resnično zaživite svoj pristen jaz. Gre za to, da uvajate spremembe, ki jih je možno narediti takoj in načrtujete pot do nove prihodnosti, ki si jo želite zase in za svojo družino.  

Za prehod k zavestnemu starševstvu je potreben trud in zavzetost; to je naložba v vas, otroka in družino. Ugotovili boste, da se vaša zavzetost, da prevzamete odgovornost postopoma povečuje in, da vedno lažje sledite svoji poti. To bo spremenilo potek življenja vaših otrok in, kar je najpomembneje, spremenilo bo družinsko zapuščino, ki se prenaša na prihodnje generacije.  
 
• S premišljenim oblikovanjem družinskega življenja, ki si ga želite, vlagate v prihodnost družinske sreče  
 
Ko se zavežete sebi in svoji družini, da boste ozavestili in na novo oblikovali svoje privzete vzorce in navade, lahko naredite ogromne spremembe ter v svojo družino resnično vnesete harmonijo in razumevanje. 
 

Pri delu z mano lahko pričakujete:  

 • osvobodili se boste svojih čustvenih sprožilcev ter spremenili in ublažili svoj odziv na stres; 
 • ukvarjali se boste s čustvi in občutki, ko se pojavijo, namesto da jih pometete pod preprogo, dokler kasneje ne eksplodirajo in vas popolnoma preplavijo;  
 • naučili se boste prevzeti lastnosti, za katere želite, da jih poosebljajo vaši otroci (starši smo največji model svojim otrokom); 
 • ozavestili boste svoje privzete vzorce;  
 • naučili se boste, kako ustvariti čustveno povezan odnos s svojimi otroci, namesto, da uporabljate svojo moč, da jih nadvladujete; 
 • naučili se boste, kako negovati medsebojno spoštovanje s svojimi otroci in kako lahko pridobite njihovo naravno sodelovanje;  
 • naučili se boste, kako se povezati s svojimi otroci skozi igro; 
 • v svoje starševstvo boste vnesli več zabave, smeha in sproščenosti.  
 
 
Pomagam vam lahko pri vaših največjih izzivih starševstva - rezervirajte brezplačen 30-minutni uvodni pogovor. 
Lahko pišete na e-mail: tamara@odsev.si ali me kontaktirate po telefonu: 040 840 227

Individualna ura coachinga (60 min): 60 €
Uvodni pogovor (30 min):  brezplačno
KONTAKT
Vas zanima več, kontaktirajte me!
Tamara Teršič  tamara@odsev.si  Tel : +386 40 840 227

send