COACHING PAKETI
Individualni 5 – tedenski paket MINI 
 
5 – tedenski paket MINI je prilagojen vašim konkretnim izzivom in potrebam. Pogledali bomo v vaše starševske izzive in osvetlili področja, kjer vam gre dobro in tista, kjer bi radi stvari izboljšali in spremenili. Poglobili se bomo v vašo trenutno situacijo, pogledali, kaj si želite doseči v prihodnosti in delali na konkretnih korakih, kako se premakniti iz trenutnega stanja proti želenemu cilju. 
 
Delali bomo na razumevanju otrokovega vedenja ter ozaveščanju vaših sprožilcev in iskanju njihovega izvora. Hkrati bomo iskali načine, kako z otrokom vzpostaviti sodelovanje ter se z njim globlje povezati, kako poskrbeti zase in za svoje potrebe ter kako se v čustveno napetih situacijah umiriti. 
 
Primeren je za vse, ki ste se znašli z otrokom v situacijah, v katerih ne veste, kako se odzvati, imate v starševstvu izzive, s katerimi ne veste, kako se soočiti oz. bi radi spremenili svoj način odzivanja na otroka, odkrili vzroke za otrokovo vedenje in se z njim globlje povezali.  
 
Ta način sodelovanja je primeren tudi za vse, ki že razumete otrokovo vedenje in ste svoje sprožilce že ozavestili, vendar v določenih situacijah še zmeraj reagirate in ne veste, kako to spremeniti.  
 
Paket vsebuje: 
 
- 5 individualnih 60-minutnih srečanj 1:1 preko video klica 
- pdf materiali + razne vaje  
- 5 tednov neomejene podpore po e-mailu 
 
 
Cena: 400 eur  
 
 
 
Individualni 3 – mesečni paket BASIC 
 
BASIC je 3 – mesečni paket, znotraj katerega delamo na ozaveščanju svojih vzorcev delovanja, iščemo sam izvor težav, spreminjamo omejujoča prepričanja in delamo globoke transformacije, zato da naredimo res trajne spremembe ne samo v odnosu z otrokom in v družinski dinamiki, pač pa v vseh odnosih in na vseh področjih življenja. Raziskujemo osebne in družinske vrednote, se učimo asertivne komunikacije in postavljati osebne meje, spreminjamo odnos z jezo ter razvijamo čustveno inteligenco in empatijo pri sebi in otroku. 
 
Za vas je primeren, v kolikor se zavedate, da je bistvo zadovoljnega družinskega življenja - globoka povezanost z otrokom in, da je potrebno najprej postaviti trdne temelje ter ste za to pripravljeni intenzivno delati. Vse se začne znotraj vas, tako transformacija kot spremembe, ki jih želite v svoji družini oz. svojem odnosu z otrokom. 
 
Skozi celoten proces spoznavanja sebe in svojega otroka ter svoje lastne transformacije, ti stojim ob strani kot mentor in coach. 
 
Paket vsebuje: 
 
- 12 individualnih 60-minutnih srečanj 1:1 preko video klica 
- material v audio, video in pdf obliki 
- vodene meditacije in vaje
- 12 tednov neomejene podpore po e-mailu 
 
Cena: 990 eur  
 
 
Vaš prvi korak je, da rezervirate svoj termin za brezplačni posvet, kjer sem vam na voljo za vsa dodatna vprašanja o konkretnem paketu, mojem načinu dela in kako vam lahko pomagam.